Kendrick Lamar har en ny udgivelse på trapperne – men det er ikke det længe ventede soloalbum

Kendrick Lamar har en ny udgivelse på trapperne – men det er ikke det længe ventede soloalbum
Kendrick Lamar. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Meget tydede på, at 2020 ville blive et stort år for Kendrick Lamar. Rygterne om et nyt album svirrede, og Compton-rapperen skulle på en stor tourné, der blandt andet ville slå vej forbi Roskilde Festival.

Men så kom corona, og Kendrick Lamar var en af de mange kunstnere, der valgte at sætte udgivelsesprocessen på pause. Faktisk fik vi ikke en eneste solosang fra rapperen, og vi måtte vente helt til oktober, for at høre bare et sølle vers, da han dukkede op på Busta Rhymes-nummeret ‘Look Over Your Shoulder’.

Der er dog håb for, at Kendrick indhenter det tabte i 2021. Han er for eksempel allerede annonceret til Roskilde Festival igen. Og så har han netop annonceret en form for udgivelse, som hans firma pgLang, som rapperen ejer sammen med forretningspartneren Dave Free, har lavet i samarbejde med Calvin Klein.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er dog ikke tale om et Kendrick Lamar-soloalbum, men sandsynligvis noget, der ligner en form for opsamling. PgLang har således postet noget, der ligner en trackliste, og som blandt andet nævner Kendrick Lamars hypede protege Baby Keem.

Derudover er der et punkt, der simpelthen består af et spørgsmålstegn – måske et tegn på, at der også udkommer en Kendrick-sang?

Man har da lov til at håbe – for det er godt nok ikke meget musik, vi har fået fra Compton-stjernen den seneste tid.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af