Kendrick Lamar annonceret til Roskilde Festival 2021

Kendrick Lamar annonceret til Roskilde Festival 2021
Kendrick Lamar. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Roskilde Festival slutter det herrens år 2020 med annonceringen, vi alle har ventet på: Kendrick Lamar, der var booket til Roskilde Festival 2020, skal spille som hovednavn på næste års festival.

Lamar har ikke udgivet et nyt album siden ‘Damn’ fra 2017 (medmindre man medtæller soundtracket til ‘Black Panther’ fra 2018), men der har længe været forlydender om et nyt album i støbeskeen.

Så hvis 2021 arter sig bedre end 2020, kan vi måske se frem til at høre ny musik, når Compton-rapperen indtager Orange Scene.

Lamar spillede sidste gang på Roskilde Festival i 2015, hvor han gav en energisk koncert på Orange Scene. Siden har han været en tur forbi Royal Arena i 2018, hvor han leverede en mesterlig kung fu-lektion.

Allerede annonceret til næste års festival, som forhåbentligt (!) løber af stablen på Dyrskuepladsen fra 26. juni til 3. juli, er folk som Anderson. Paak, Tyler, The Creator, Haim, The Strokes, Thom Yorke, DaBaby, Doja Cat og FKA Twigs.

Roskilde Festivals musikchef har tidligere givet en optimistisk status på næste års festival her på siden, mens festivalen også har løftet sløret for deres plan for, hvordan de regner med at kunne samle 100.000 mennesker til sommer – såfremt politikerne støtter op.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af