Kendrick Lamar forklarer, hvorfor vi skal vente så længe på hans album

Kendrick Lamar forklarer, hvorfor vi skal vente så længe på hans album
Kendrick Lamar. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Det er hårde tider for Kendrick Lamar-fans. For ikke nok med, at rapperens Roskilde Festival-koncert blev aflyst på grund af corona – der har heller ikke været noget nyt album fra Compton-kunstneren siden ‘Damn’ udkom i 2017 (medmindre man tæller ‘Black Panther’-soundtracket fra 2018, som Kendrick Lamar kuraterede).

Ventetiden er kun blevet mere frustrerende af de mange rygter, der florerer om, at et nyt album faktisk er færdigt og bare venter på at blive udgivet. I et nyt interview med magasinet i-D, hvor Kendrick taler med raptalentet Baby Keem, forklarer han dog, hvorfor han generelt er lang tid om at færdiggøre sine udgivelser.

»Det tager mig så lang tid at lave album, fordi jeg bruger et helt år på at tænke på, hvordan jeg skal skabe en ny lyd, for jeg kan ikke bare gøre det samme igen og igen«, siger rapperen: »Jeg har brug for noget mere for at komme op at køre«.

I forlængelse af de tanker forklarer Kendrick Lamar også, hvorfor han ikke ville lave en efterfølger til sit debutalbum:

»Jeg vidste med det samme, at jeg ikke kunne lave ‘Good Kid M.A.A.D City Part 2’. Det sekund, jeg laver det, bliver det corny, bro. Det tager følelsen væk fra etteren. Jeg er nødt til at give den motherfucker sin egen verden at leve i. Så, boom, ‘To Pimp a Butterly. Nogle folk elsker det til døden, andre folk hader det«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af