Pop Smoke debuterer som skuespiller i ‘Boogie’ – se traileren

Pop Smoke debuterer som skuespiller i ‘Boogie’ – se traileren
Pop Smoke.

Pop Smoke var lige på randen til det helt store gennembrud, da han blev dræbt for lidt under et år siden. Hans debutalbum – som så senere blev en gigantisk posthum succes – var lige på trapperne, og han var hiphopkunstneren alle talte om.

New York-rapperen havde endda scoret sin første rolle som skuespiller, og det kan man nu se de første klip fra. Traileren til filmen ‘Boogie’ er nemlig netop landet. Her spiller Pop Smoke tilsyneladende en ret skurket karakter i et coming of age-drama om en ung basketballspiller.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Udover at den afdøde rapper altså posthumt giver sin debut som skuespiller i ‘Boogie’, kan man også høre hans ‘Got It On Me’ i traileren – og så skulle der være hidtil ikkeudgivet musik fra ham på filmens soundtrack.

Filmen, der er instrueret af Eddie Huang, og som også har rapperen Dave East på rollelisten, udkommer den 5. marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af