Artigeardit og Barselona i overraskende samarbejde – hør fællessinglen ‘Stå op gå ned’

Artigeardit og Barselona i overraskende samarbejde – hør fællessinglen ‘Stå op gå ned’
Barselona og Artigeardit. (Foto: Edi Cliff)

Sammensmeltningen af rock og hiphop har en broget historie, og det er mere undtagelsen end reglen, at udfaldet rammer plet, når de to genrer blander blod i studiet.

Nu er Barselona og Artigeardit gået sammen om den noget overraskende fællessingle ‘Stå op gå ned’, som viser at begge artister er villige til at prøve grænserne i deres musikalske universer af.

Og jeg kan heldigvis konkludere, at duoen og rapperen er sluppet rigtig godt fra det. Her mødes Barselonas længselsfulde rockæstetik med Artigeardits poetiske betragtninger.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg hørte om Barselona første gang, da de spillede ‘Fra Wien til Rom’ til P3 Guld i 2019 og var fascineret af både lyden og attituden. Jeg har altid bestræbt mig på at udforske det anderledes og tage utraditionelle veje i min karriere for at se, hvor det fører hen. Denne blanding af genrer er et perfekt eksempel på, at med et åbent sind og gode ideer er genrer flydende. God musik er god musik«, udtaler Ardit i en pressemeddelelse.

Barselona er også fans af rapperen: »Vi har længe beundret Ardits brug af det danske sprog og hans overbevisende energi og levering. Da begejstringen var gengældt, besluttede vi os for at tage i studiet sammen, og her opstod ‘Stå op gå ned’ på ganske kort tid. Sangen indfriede vores ønske om at se, hvad der ville ske, hvis man kombinerede begge vores universer – både i lyrikken og i instrumenteringen«, lyder det fra Rud Aslak og Rasmus Theodor aka Barselona.

Både Barselona og Artigeardit udgav album sidste år med henholdsvis ‘1 dag er vi 1 minde’ og ‘Idiot’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af