Artigeardit annoncerer karrierens største solokoncert

Artigeardit annoncerer karrierens største solokoncert
Artigeardit. (Foto: Magnus Dein Nørby)

»Vi stoppede ikke før, og vi stopper heller ikke nu«, lyder den optimistiske udmelding fra Artigeardit via en pressemeddelelse, der annoncerer, at rapperen giver sin største solokoncert til dato.

Den 9. april 2021 skal han nemlig spille i K.B. Hallen.

Hvordan koncerten kommer til at foregå er dog stadig usikkert. Der sættes således foreløbig kun et begrænset antal billetter til salg, men Artigeardit selv lover, at det nok skal blive sjovt: »Stående, siddende, liggende – det er ligemeget. Det’ en fucking vibe. Glad for endelig at være ude og se jeres smukke ansigter«.

Den nye koncertannoncering kommer efter et hektisk år for den unge artist. Han har således både udgivet albummet ‘Idiot‘, som vi kårede til et af årets bedste her på sitet, samt ep’en ‘Elev4tormusik’. Ardits danmarksturné blev afbrudt i foråret, men han spillede i efteråret en lang række koncerter for et siddende publikum.

Nu er han klar til næste kapitel med karrierens hidtil største headlinershow.

Billetter sættes til salg 16. december klokken 10.00.

Artigeardit
K.B. Hallen
9. april
Billetpris: 275-325 kr.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af