Bobby Shmurda fortæller om tiden bag tremmer i det første interview siden løsladelsen: »Jeg husker alle nætterne i cellen«

Bobby Shmurda fortæller om tiden bag tremmer i det første interview siden løsladelsen: »Jeg husker alle nætterne i cellen«
Bobby Shmurda tilbage i 2014. (Foto: Neilson Barnard/Getty Images for Power 105.1)

Ugens helt store begivenhed på den internationale hiphopscene har været løsladelsen af Bobby Shmurda. Den nu 26-årige rapper har været i fængsel siden 2014, året hvor han slog igennem med ‘Hot Nigga’, men også blev sigtet for blandt andet ulovlig våbenbesiddelse. Han blev efterfølgende dømt til syv års fængsel.

Nu er rapperen langt om længe på fri fod igen, og det er blevet fejret med privatjet, penthouse og fest med blandt andre Migos-medlemmet Quavo. Det skriver magasinet GQ, der har tilbragt dagen efter løsladelsen med Bobby Shmurda.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

De seneste år har dog været alt andet end fest og farver, fortæller manden bag ‘Hot Nigga’ i interviewet.

New York-rapperen har haft en hård tid: Han har tilbragt dele af afsoningen i isolation, hævder at være blevet udsat for racistisk diskrimination og har fortsat en skade på den ene hånd, der er opstået under uvisse omstændigheder.

»Jeg husker alle nætterne i cellen! Hvor jeg var alene. Det kan jeg ikke glemme«, siger Bobby Shmurda blandt andet om tiden bag tremmer.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af