Bobby Shmurda bliver løsladt fra fængsel i dag

Bobby Shmurda bliver løsladt fra fængsel i dag
Bobby Shmurda i 2014.

Alt tydede på, at en stor ny hiphopstjerne var blevet født, da ‘Hot Nigga’ udkom tilbage i 2014. Den kun 19-årige Bobby Shmurda gik fra at være totalt ukendt til at have et gigantisk viralt hit – til at at få en fængselsdom på syv år for bandevirksomhed og våbenbesiddelse.

Nu ser det dog ud til, at New York-rapperen langt om længe kommer på fri fod igen. Og det er faktisk ingen anden end Migos-medlemmet Quavo, der kommer til at hente ham senere i dag, når han bliver løsladt.

»Jeg kommer personligt til at hente Bobby Shmurda«, har Quavo således fortalt Billboard. Samtidig har den fængslede rapper delt en video på Instagram, hvor han spørger: »Hvordan kunne I glemme mig?«

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Shmurda er måske ikke et navn alle kender i 2021, men tilbage i 2014 var den dengang 19-årige rapper i gang med en lynkarriere, der minder om den vej, Pop Smoke tog cirka et halvt årti senere.

For ‘Hot Nigga’ var – ligesom Pop Smoke-sange som ‘Dior’ – en hård, drill-inspireret sang, der samtidig havde poppotentiale, samt en karismatisk, dansende ung artist i centrum. Shmurdas gennembrudssingle var en slags tidligt startskud for New Yorks gaderap-renæssance, og et af de første drill-hits, der ikke kom fra Chicago.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af