Rihannas undertøjsmærke er nu over en milliard dollar værd

Rihannas undertøjsmærke er nu over en milliard dollar værd
Rihanna i en af de seneste Fenty Beauty-kampagner.

Det er ikke engang en uge siden, at det kom frem, at Rihannas tøjmærke Fenty lukker ned under to år efter lanceringen. Ved den lejlighed blev der dog også annonceret en god nyhed sammen med den dårlige.

Det blev nemlig samtidig offentliggjort, at sangerens undertøjsmærke Savage X Fenty har fået en større kapitalindsprøjtning – og det har nu resulteret i, at den virksomheds værdi er vurderet til over en milliard dollar. Det bliver blandt andet rapporteret hos forretningsmagasinet Forbes.

Mens Rihannas forsøg med luksusmode altså ikke blev en succes, går det strålende på undertøjsfronten. Musik har der til gengæld ikke været meget af på det seneste: Hendes seneste album ‘Anti’ har netop haft fem års jubilæum.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af