Travis Scott har høje ambitioner for sit næste album ‘Utopia’: »Jeg vil lave en fucking ny lyd«

Travis Scott har høje ambitioner for sit næste album ‘Utopia’: »Jeg vil lave en fucking ny lyd«
Travis Scott på Roskilde Festival i 2019. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

Der er efterhånden gået mere end to og et halvt år, siden Travis Scott udgav sit monumentale ‘Astroworld’-album, og i øjeblikket har rapperen blikket rettet mod opfølgeren, der får titlen ‘Utopia’. Nu løfter han lidt af sløret omkring arbejdsprocessen med det ventede album.

»Der er så meget mere terræn, jeg kan udforske, og jeg vil gerne udforske det, og jeg elsker udfordringen ved det«, forklarer rapperen således i et større interview med Vice-magasinet i-D, hvor han er i samtale med ingen ringere end filminstruktør Robert Rodriguez, som blandt andet har lavet en af Travis Scotts yndlingsfilm, ‘Spy Kids’.

»Jeg vil lave en fucking ny lyd. Jeg kommer måske til at bruge dage på at slå mit hoved mod en mur, mens jeg forsøger at finde ud af det, men når jeg først har gjort det, er det som den ultimative ecstasy«, fortsætter Scott.

»Jeg samarbejder med nogle nye folk, og jeg forsøger bare at udvide lyden. Jeg er begyndt at lave beats igen og rappe på mine egne beats – fører bare det hele sammen og forsøger at få det til at vokse. Det har været en af de sjoveste ting ved at arbejde på det her album. Jeg udvikler mig, samarbejder med nye mennesker, leverer en helt ny lyd, en helt ny rækkevidde«.

Det lyder jo ganske lovende, men hvornår kan vi så vente os ‘Utopia’? Ifølge Travis Scott kommer det »snart«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af