‘Astroworld’-æraen er slut: Travis Scott annoncerer (vist nok) nyt album

‘Astroworld’-æraen er slut: Travis Scott annoncerer (vist nok) nyt album
Travis Scott. (Foto: Scott Legato/Getty Images)

Det har været nogle gode år for Travis Scott. Siden han udgav albummet ‘Astroworld’ i 2018 er han blevet en vaskeægte verdensstjerne. Han er blevet sådan en slags artist, der uden problemer kan indtage Orange Scene på Roskilde Festival – hvis nogen altså kan huske, hvad det vil sige at være på festival.

Det er dog tydeligt, at rapperen ikke er fan af at hvile på sine laurbær. For nu er ‘Astroworld’-æraen slut og en ny tidsregning begyndt. Det kan man læse sig frem til på Scotts Instagram, hvor han har ændret sin bio fra at hype sit seneste album til at promovere noget nyt: ‘Utopia’. Hvilket formentligt og forhåbentligt er et album.

Dén udmelding kommer i kølvandet på, at Travis Scotts seneste single ‘Franchise’ (der har Young Thug og M.I.A. som gæster) er gået direkte ind som nummer et på hitlisten i USA i denne uge.

»Efter det her tweet kommer jeg til at smide min telefon. Jeg er turnt. Fuck, jeg elsker jer så meget. Den her sang giver mig lyst til at løbe gennem en væg og brække mig«, skriver rapperen på Twitter.

Og derefter: »Jeg går i gang med at brygge noget sammen og bygge de her vægge for Utopia. Vi ses snart«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af