Tyler, the Creator har lavet musikken til ny Coca Cola-reklame – selvom han først ikke vidste, om han gad

Tyler, the Creator har lavet musikken til ny Coca Cola-reklame – selvom han først ikke vidste, om han gad
Tyler, The Creator. (Foto: Sam Rock)

Der er nok mange musikere, der med glæde ville kaste sig ud i at lave en reklame for en gigantisk virksomhed som Coca Cola. Om ikke andet ville de fleste sandsynligvis – naturligt nok – få dollartegn i øjnene over sådan et tilbud.

Men Tyler, the Creator var ikke specielt imponeret, da Coca Cola ville have ham til at levere lyd til deres nyeste reklamespot.

»Ehh, jeg ved ikke helt« var ifølge rapperens egen Twitter hans første reaktion på et potentielt samarbejde. I sidste ende gik Tyler dog med på idéen, og har nu altså produceret musikken til en over to minutter lang video, hvor en masse mennesker bliver ekstatiske, og begynder at danse, så snart de tager en tår af sodavanden.

»Jeg gav Coca Cola alle lydene til den her«, skriver Los Angeles-artisten således på Twitter. Tyler, the Creator påpeger også, at han selv har spillet fløjten, man kan høre i begyndelsen af reklamen, og slår samtidig kækt fast, at »reklamer har brug for den her slags lyde«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af