Bobby Shmurda må hverken drikke alkohol, gå på bar eller være ude efter klokken 20.00 – før år 2026

Bobby Shmurda må hverken drikke alkohol, gå på bar eller være ude efter klokken 20.00 – før år 2026
Bobby Shmurda i 2014. (Foto: Brad Barket/Getty Images)

Det er velkendt, at det amerikanske retssystem er en problematisk størrelse, der tit deler meget lange straffe ud.

Men det er måske ikke helt lige så belyst, hvor begrænsende systemet er for de mennesker, der kommer på prøveløsladelse. De bliver nemlig tit fastholdt i ekstremt begrænsende tilværelser i mange år, selv efter de fysisk har forladt fængslet.

Det kunne man for eksempelvis se med Meek Mill, der har været på prøveløsladelse i et årti og ved ét tilfælde blev sendt i fængsel for at posere med en vandpistol. Og man kan se det nu hos Bobby Shmurda, der netop er blevet løsladt fra fængsel til stor bevågenhed, men fortsat lever en meget begrænset tilværelse.

TMZ har således rapporteret, at rapperen hverken må gå på bar eller drikke alkohol, og at han ikke må socialisere med bandemedlemmer eller i det hele taget gå ud efter klokken 20.00 om aftenen. Derudover skal han med jævne mellemrum testes for stoffer samt gå til terapi for vrede og aggressioner.

Hvis Bobby Shmurda ikke lever op til prøveløsladelsens termer, kan han sendes tilbage i fængsel. Og den prøveløsladelse slutter først i februar 2026 – det er altså om næsten fem år. Indtil da er rapperen således et enkelt fejltrin fra at ryge tilbage bag tremmer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af