Endnu et hiphop-power couple er gået fra hinanden: Saweetie anklager Quavo for utroskab

Endnu et hiphop-power couple er gået fra hinanden: Saweetie anklager Quavo for utroskab
Saweetie og Quavo, 2019. (Foto: Amy Sussman/Getty Images)

Da vi rangerede hiphoppens største power couples i kølvandet på Kanye West og Kim Kardashians brud, kom Saweetie og Quavo ind på en syvendeplads. Nu, knap en måned senere, er parret også gået fra hinanden.

Saweetie annoncerede nyheden i går på Twitter, hvor hun samtidig antydede, at Quavo havde været utro i løbet af deres forhold:

»Jeg er single. Jeg har været igennem for meget svig og smerte bag kulisserne til, at et falsk narrativ, der nedværdiger min person, skal cirkulere. Gaver læger ikke sår og kærligheden er ikke ægte, når intimiteten gives til andre kvinder«, skrev hun på Twitter.

Hun fortsatte: »Jeg lagde mine følelser på hylden for lang tid siden og har lukket døren med en dyb følelse af fred og frihed. Jeg er spændt på dette nye kapitel«.

Quavo har svaret på tiltalen i et tonedøvt tweet, hvor han blandt andet siger, han er »skuffet« over Saweetie, og at hun »ikke er den kvinde, han troede, hun var« – til internettets store forargelse.

Saweetie og Quavo havde datet siden 2018. Fans begyndte at spekulere i, om parret mon var gået fra hinanden tidligere på ugen, da Saweetie gav et interview med Justin Combs, hvor hun sagde, at hun var indforstået med at deltage i en trekant – men kun med en anden mand.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af