Justin Bieber er bankrøver i ny musikvideo – men vi tror, han prøver at fortælle os noget helt andet

Justin Bieber er bankrøver i ny musikvideo – men vi tror, han prøver at fortælle os noget helt andet
Justin Bieber i 'Hold On'-videoen. (Foto: Screenshot)

Justin Bieber er ikke bare en normal person. Han er en af verdens største popstjerner, gift med en topmodel og på alle måder en mega-celebrity. Justin Bieber er sådan en type person, hvor selv andre stjerner som Billie Eilish bryder grædende sammen, når de møder ham.

Det er derfor et ret ambitiøst projekt, sangeren har gang i med sine nyere musikvideoer, der bliver ved med at insistere på, at Bieber faktisk ikke er så anderledes end dig, mig og alle de andre mere eller mindre normale mennesker i verden.

Den ekstremt kendte og ekstremt rige musiker har således spillet en byggearbejder i ‘Holy’-videoen og været en ‘Rocky’-agtig bokser fra trænge kår i billedsiden til ‘Anyone’. Senest er han nu, i den cinematiske ‘Hold On’-musikvideo, blevet forvandlet til en desperat mand, der ender som bankrøver i kølvandet på, at hans kæreste bliver ramt af en livstruende sygdom.

Tror vi så på Bieber i rollen som menigmand? Måske ikke helt. Men han får point for at prøve!

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af