Justices bagland joker med, at Justin Bieber har stjålet deres logo til sit nye album ‘Justice’

Justices bagland joker med, at Justin Bieber har stjålet deres logo til sit nye album ‘Justice’
Justin Bieber. (Foto: Jon Kopaloff/Getty Images)

I slutningen af sidste måned annoncerede Justin Bieber, at hans næste album får titlen ‘Justice’ og kommer ud allerede 19. marts. I samme ombæring delte han det nye albumcover, som med sin udprægede 90’er-æstetik ikke ligefrem faldt i alles smag.

Samtidig har mange nok studset over, at Biebers ‘Justice’-logo med sit korsformede T minder gevaldigt meget om den gennemgående coveræstetik hos den elektroniske duo Justice – som de altså har haft siden 2003.

Det er tilsyneladende ikke helt tilfældigt. I hvert fald kan selvsamme Justices management nu fortælle, at Justin Biebers repræsentanter sidste år faktisk forsøgte at komme i kontakt med franskmændenes grafiske designer.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Biebers bagland sendte os en e-mail tilbage i maj 2020, hvor de spurgte om at komme i kontakt med Justices grafiske designer for at diskutere et logo«, fortæller Justices management til mediet Spin.

»Vi forsøgte at planlægge et opkald mellem Biebers hold og vores designer, men opkaldet blev aldrig fuldført, og samtalen sluttede der. Ingen nævnte nogensinde et album ved navn ‘Justice’ eller et logo, der lød ‘Justice’. Første gang, vi hørte om det, var annonceringen (af albummet, red.)«.

Pedro Winter, stifteren af Justices pladeselskab Ed Banger, har ikke overraskende også opdaget ligheden mellem de to logoer.

»Ed Banger Records ansætter hr. Justin Drew Bieber som art director«, skriver han således fra pladeselskabets Instagram-konto i et opslag, der viser Biebers »oprindelige skitse« til det nye albumlogo.

Med et glimt i øjet annoncerer han desuden, at Justices sædvanlige designer, So Me, stopper i jobbet: »Vi vil gerne takke hr. So Me for alt hans arbejde siden 2003«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af