Lana Del Rey annoncerer nyt album – vil tage »hævn« over beskyldninger om kulturel appropriation

Lana Del Rey annoncerer nyt album – vil tage »hævn« over beskyldninger om kulturel appropriation
Lana Del Rey. (Foto: Neil Krug)

Det er kun to dage siden, at Lana Del Rey udgav det imødesete album ‘Chemtrails Over the Country Club‘, men nu har popstjernen allerede annonceret en ny udgivelse.

Efterfølgeren har titlen ‘Rock Candy Sweet’ og skal efter planen udgives 1. juni. Det skriver Del Rey på Instagram, hvor hun også forklarer, at albummet hovedsageligt er motiveret af den shitstorm, hun havnede i tidligere på året grundet en række kontroversielle udtalelser.

I en Instagram Story, hvor hun delte et billede af en artikel med overskriften »Lana Del Rey kan ikke kvalificere sig ud af at blive stillet til ansvar«, skrev musikeren:

»Jeg vil bare endnu engang sige tak for den her slags artikler, og for at minde mig om, at min karriere blev bygget på kulturel appropriation og glamourisering af vold i hjemmet. Jeg vil fortsat udfordre de tanker på min næste udgivelse 1. juni med titlen ‘Rock Candy Sweet’«.

I en efterfølgende Instagram Story skriver hun, at hun vil have »hævn« for alle beskyldninger imod hende i forbindelse med hendes »jeg har sorte venner«-forsvar og hendes udtalelser om stormløbet på Kongressen:

»I har ret i, at det (forsvaret af albumcoveret, red.) ville have været unødvendigt, hvis ingen havde kritiseret alt om albummet til at starte med. Men det gjorde I. Og jeg vil have hævn«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af