6ix9ines første koncert siden løsladelse fra fængsel gik (selvfølgelig) galt

6ix9ines første koncert siden løsladelse fra fængsel gik (selvfølgelig) galt
6ix9ine. (Foto: PR)

6ix9ine trollede alt og alle, da han for et år siden blev løsladt fra fængsel efter at have samarbejdet med myndighederne.

I september udgav han så albummet ‘TattleTales’, men siden da har der været ret stille omkring den før så konfliktskabende rapper – ud over en beef med Meek Mill, naturligvis.

I februar skrev 6ix9ine på Instagram, at han havde brugt sine seks måneders pause fra musikken og sociale medier til at få styr på sin vægt, og nu er rapperen så ude og spille koncerter igen. Hans første koncert siden løsladelsen fra fængsel gik dog ikke helt efter planen og blev afbrudt undervejs.

Ifølge TMZ gav 6ix9ine fredag en koncert på natklubben Tier Nightclub i Orlando, og undervejs fik han lyst til at hoppe fra balkonen og ned i publikum. Ifølge en fan til koncerten blev rapperen herefter sur, da nogle publikummer nede i salen begyndte at røre ved hans kæder, hvorefter en af dem faldt af.

Sikkerhedsfolkene fik fat i kæden, men ifølge TMZ afsluttede koncerten brat.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Videooptagelserne fra koncerten er pænt kaotiske – mildt sagt.

6ix9ine selv har dog også delt nogle optagelser på sin Instagram for at pointere, at han ikke er bange for at mænge sig med folk, selv om han har gjort sig uvenner med nærmest alt og alle.

I Instagram-opslaget pointerer han, at han hoppede ned til publikum med smykker på til en værdi af to millioner dollars.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af