Cardi B afslører hvilken sang af en kvindelig rapper, der er mere »nasty« end ’WAP’

Cardi B afslører hvilken sang af en kvindelig rapper, der er mere »nasty« end ’WAP’
Cardi B og Megan Thee Stallion i 'WAP'-videoen. (Foto: PR)

Cardi B og Megan Thee Stallions ‘WAP’ blev ikke kun et gigantisk hit sidste år, sangen lykkedes også med at provokere en del mennesker i den mere kristne-konservative ende af det politiske spektre takket være sit seksuelle tekstindhold. Senest gik Fox News i chok, da de to rappere spillede sangen til Grammy Awards.

De voldsomme negative reaktioner, der til dels kom på sangen, havde Cardi B faktisk på ingen måde regnet med, har hun fortalt i et nyt interview hos det amerikanske hiphopmagasin XXL.

»Jeg var virkelig overrasket, og jeg forstod ikke al virakken omkring det«, fortæller rapperen. »Da jeg voksede op, lyttede jeg til Trina, Khia og fucking Lil’ Kim. Altså, Lil’ Kim siger noget virkelig nasty shit«.

Hvis man har hørt de folk, Cardi B nævner, må man sige: Hun har en pointe. Og bare lige for at understrege den pointe, fremhæver rapperen også en specifik sang, der ifølge hende er endnu mere seksuelt eksplicit end ‘WAP’.

»Jeg troede ikke, at folk ville sige: Åh, det her er sådan en nasty sang. For det er ikke den mest nasty sang, jeg nogensinde har hørt. Den er intet i forhold til ‘my neck, my back, lick my pussy and my crack’. Det kan slet ikke sammenlignes«, lyder det fra Cardi B – selvfølgelig med reference til den legendariske Khia-sang ‘My Neck, My Back’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af