Dave Chappelle har startet en podcast med to af sine yndlingsrappere

Dave Chappelle har startet en podcast med to af sine yndlingsrappere
Dave Chappelle. (Foto: Mike Coppola/Getty Images)

Dave Chappelle har altid haft en udtalt kærlighed for hiphop. Der var tit rappere som gæster i hans ‘Chappelle’s Show’, han har optrådt som del af Kendrick Lamars Grammy-koncert, og på et tidspunkt prydede komikeren endda forsiden af hiphopmagasinet XXL sammen med blandt andre Kanye West og Talib Kweli.

Sidstnævnte rapper er nu blevet en del af Chappelles nyeste projekt: En podcast ved navn ‘The Midnight Miracle’, der har Chappelle, Talib Kweli og Yasiin Bey som værter. Episoderne er optaget og skulle udkomme snart.

Det tre podcastværter har haft en relation gennem mange år, og det er ikke første gang, et større samarbejde har været under opsejling. Tilbage i 2018 var der således tale om et ikke nærmere defineret projekt, der også skulle tælle Kanye West.

Der er dog ingen forlydenheder om, hvorvidt Kanye har tænkt sig at gæste den nye podcast.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af