Jada udgiver singlen ’I’m Back’ – og afslører hvilke tre kvindelige kunstnere, der inspirerer hende

Jada udgiver singlen ’I’m Back’ – og afslører hvilke tre kvindelige kunstnere, der inspirerer hende
Jada. (Foto: Andreas Bach)

Der har været lidt stille omkring Jada på det seneste. Mens vi i 2020 fik sangene ‘Nudes’, ‘On Me’ og ‘Lifetime’ (med produceren Vera), har hun ikke udgivet så meget som et eneste nummer i år. Men nu melder Jada sin ankomst i 2021 med en single, der har den velvalgte titel ‘I’m Back’.

Det er en højdramatisk sang, der peaker med en grandios gestus: »Take it or leave it, I’m back / take me or leave me, at last!«

Jada lyder som selvsikkerheden selv, men ‘I’m Back’ handler faktisk også om usikkerhed, fortæller hun via en pressemeddelelse.

»Den handler om at tvivle på sig selv og miste balancen og så vende tilbage til sig selv igen. Den handler også om, hvordan jeg forholder mig til fordømmende stemmer, både udenfor og indeni mig selv«, lyder det fra Jada.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hun fortæller samtidig hvilke tre kvindelige kunstnere, der især har inspireret sangskrivningen på ‘I’m Back’:

»Jeg spejlede mig i Didos minimalistiske måde at sige nogle store ting, Beyoncés fantastiske måde at være gigantisk og dramatisk på og min egen måde at være tro mod mig selv på«, siger Jada i pressemeddelelsen.

Det må siges at være et klart tegn på, at selvtvivlen, der skildres på ‘I’m Back’, kan overvindes: At have sig selv som inspirationskilde.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af