Netop løsladte Bobby Shmurda giver råd til yngre rappere, så de ikke ender i fængsel som ham selv

Netop løsladte Bobby Shmurda giver råd til yngre rappere, så de ikke ender i fængsel som ham selv
Bobby Shmurda i 2014. (Foto: Brad Barket/Getty Images)

Bobby Shmurda nåede knap at fejre sit musikalske gennembrud, før han blev dømt til flere år i fængsel. Newyorkeren endte efterfølgende med at bruge anden halvdel af 2010’erne bag tremmer i stedet for at leve rapstjernelivet.

Nu, hvor Shmurda efter seks år er ude igen, har han givet et interview hos podcasten Kitchen Talk, hvor han fortæller, hvordan yngre artister kan undgå at ende i samme situation som ham selv.

Ifølge Bobby Shmurda er det således et stort problem, når unge artister tager mentaliteten fra gaden med ind i musikken.

»Jeg vil ikke nævne navne, men du ved, hvordan de er«, siger han i podcasten. »De opfører sig helt sindssygt, men så ender de med at blive spærret inde. Det er derfor, jeg siger til dem, at når de kommer ind i rapverdenen, så skal de sætte pris på det shit. Især, når man kommer derfra, hvor vi kommer fra«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af