Se Taylor Swift forsøge at overbevise Stephen Colbert om, at sangen ‘Hey Stephen’ ikke handler om ham

Se Taylor Swift forsøge at overbevise Stephen Colbert om, at sangen ‘Hey Stephen’ ikke handler om ham
Taylor Swift fremviser sin Stephen Colbert-planche i 'The Late Show with Stephen Colbert'. (Foto: PR)

Taylor Swift er som bekendt godt i gang med at genindspille sine seks første album, efter musikmogulen Scooter Braun ved købet af pladeselskabet Big Machine Label Group i 2019 fik rettighederne til de originale indspilninger uden hendes samtykke.

Den første genindspillede plade, ‘Fearless (Taylor’s Version’), kom ud i sidste uge, og i den forbindelse var Swift (virtuel) gæst hos Stephen Colbert i gårsdagens udgave af ‘The Late Show’. Her havde værten fra start en meget konsekvent vinkel på samtalen: Handler sangen ‘Hey Stephen’ om ham?

Det gør den ikke, kan popsangeren fortælle ham i videoen. Dog stemmer det ikke helt overens med den planche over inspirationskilderne bag sangen, hun viser til kameraet. Den består nemlig udelukkende af udklippede billeder af Stephen Colbert – og så lige et stykke pizza oppe i hjørnet. Samtidig finder talkshow-værten det højst besynderligt, at Swift er bekendt med meget konkrete detaljer om hans privatliv.

Efter noget tid erkender Swift over for skeptiske Colbert, at sangen faktisk er dedikeret til gyserforfatter Stephen King, som hun er stor fan af. Til gengæld afslører hun, at en anden af hendes sange rent faktisk handler om værten.

Se videoen med sketchen herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af