Top Tracks: Hør ugens otte bedste nye sange – ny dansk pop og emotionelt Brockhampton-højdepunkt

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens otte bedste nye sange – ny dansk pop og emotionelt Brockhampton-højdepunkt
Brockhampton. (Foto: PR)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Erika de Casier ‘Polite’

Dansk-portugisiske Erika de Casiers første album på det toneangivende engelske pladeselskab 4AD er lige om hjørnet. Det får titlen ‘Sensational’ (ude 21. maj), og indtil videre har singlerne antydet et ekstremt stærkt r’n’b-album. Den nye ‘Polite’ fortsætter den stærke tendens.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Brockhampton ‘The Light’

Da vi anmeldte Brockhamptons stærke nye album, ‘Roadrunner: New Light, New Machine’, fik vi ikke gjort plads til at fremhæve nummeret ‘The Light’. Det rådes der bod på nu, for sangen viser medlemmerne Kevin Abstract og Joba fra deres mest sårbare side nogensinde. Joba rapper om sit mentale helbred og sin far, der begår selvmord, og Abstract dykker ned i sin barndom og forliste forhold til familiemedlemmer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Lucy Dacus ‘Hot & Heavy’

Den amerikanske singer/songwriter Lucy Dacus har netop annonceret sit tredje soloalbum, ‘Home Video’, der udkommer 25. juni. Oven på både den stærke soloforgænger ‘Historian’ og hendes fremragende samarbejde med Phoebe Bridgers og Julien Baker i trioen Boygenius er der grund til at glæde sig. Og så er den nye single ‘Hot & Heavy’ altså også bare knaldgod.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Dave feat. Kamal ‘Mercury’

Dave er en af britisk hiphops helt store begavelser, og mens vi tålmodigt venter på efterfølgeren til 2019-mesterværket ‘Psychodrama’, har han smidt en følsom dobbeltsingle med sangene ‘Titanium’ og ‘Mercury’. Vi er især vilde med sidstnævnte, der går i dybden med Daves kærlighedsliv – og Dave er hudløst ærlig på denne ømme skæring.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Marsfade ‘Do U Know What I Mean’

Marsfade er alias for amerikanske Marley Ferguson, der også har lavet musik under navnet Fade. Hendes første single under det nye navn er en smuk, behagelig og ganske funklende lille dreampopballade, der er så dejligt blød, at man næsten kan bruge lyden som dyne.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Blæst ‘Kig op fra gulvet’

Den unge popgruppe Blæst er bedst, når de er i deres lidt funky hjørne – og det er lige hvad de er på deres nye single. En dejlig ørehænger, der inviterer til, at man vrikker lidt med kroppen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Siné ‘Older’

Mere ny dansk pop! Her er det debutsinglen fra en ny kunstner, der går under navnet Siné. Der er en god blanding af ungdommelig flabethed og gedigen retro-coolness på ‘Older’, der især går rent ind grundet de lækre trommerytmer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Fiona Apple ‘Love More’

Sharon Van Etten fejrer 10-års jubilæet for 2010-albummet ‘Epic’ med stil. Hun har nemlig denne uge udgivet albummet ‘Epic Ten’, hvor så forskellige kunstnere som Shamir, Idles og Lucinda Williams nyfortolker sangene fra det oprindelige album. Vi er dog især vilde med Fiona Apples version af ‘Love More’, der afslutter albummet.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af