Verdens dyreste sneakers: Nogen har lige betalt over 11 millioner kroner for Kanye Wests gamle Yeezy-sko

Verdens dyreste sneakers: Nogen har lige betalt over 11 millioner kroner for Kanye Wests gamle Yeezy-sko
Kanye West. (Foto: Brad Barket/Getty Images.)

Selv hvis alt ender med at gå galt for Kanye West, kommer han nok aldrig til at være i pengenød igen.

Tidligere i år rapporterede forretningsmediet Bloomberg således, at Kanye er omkring 40 milliarder kroner værd (hvilket Forbes dog mente var ret overvurderet). Lige meget hvad er der dog tale om milliarder, og selv hvis det skulle lykkes den kontroversielle kunstner at bruge alle de penge, kan han altid skaffe et par millioner mere ved at sælge sine gamle sneakers.

De Nike Air Yeezy 1 Prototype-sko, han havde på til Grammy Awards i 2008, er således netop blevet solgt for 1,8 millioner dollar til en auktion.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det vil sige lidt over 11 millioner kroner, hvilket gør Kanyes gamle sko til de dyreste sneakers nogensinde.

Faktisk er det første gang, et par sneakers går for over en million dollars, fortæller auktionshuset Sotheby’s, der også kalder skoen for »en af de mest eftertragtede sneakers, der eksisterer«.

Sælgeren af skoene var samleren Ryan Chang, og de blev købt af investeringsplatformen Rares, hvor folk kan købe andele i værdifulde sneakers.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af