Nyt vidnesbyrd: Pop Smoke blev dræbt af en 15-årig, der ville have hans ur

Nyt vidnesbyrd: Pop Smoke blev dræbt af en 15-årig, der ville have hans ur
Pop Smoke. (Foto: PR)

Rapperen Pop Smoke blev dræbt i februar 2020, lige da han så ud til for alvor at blive en vaskeægte verdensstjerne.

Siden har der været spekuleret en del i, hvorvidt hans død skyldtes et mislykket røveri, eller om der var tale om et planlagt mord. Pop Smokes bror har desuden fortalt, at rapperen modtog dødstrusler op til sin død.

Nu ser der dog ud til at komme mere afklaring i sagen. Sidste sommer blev fem unge mænd anholdt og siden sigtet for drabet på den blot 20-årige Pop Smoke, og nu er der dukket yderligere detaljer op omkring, hvad der skete.

En betjent fra Los Angeles’ politi ved navn Carlos Camacho har således vidnet, at en kun 15-årig dreng skød Pop Smoke. Motivet skulle efter sigende være, at han ville stjæle rapperens diamantbeklædte Rolex-ur. Det rapporterer flere medier med udgangspunkt i en artikel hos New York Daily News.

Ifølge det nye vidnesbyrd havde indbrudstyvene set uret på Pop Smokes sociale medier og tog hen til hans Airbnb-lejede hus med intentionen om at stjæle det. Rapperen blev så skudt, da han forsøgte at konfrontere røverne.

Carlos Camacho fortalte retten, at både den 15-årige dreng og en af hans 20-årige medsammensvorne havde tilstået forbrydelsen under samtaler i fængslet med henholdsvis en cellekammerat og en informant.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af