Coco O. har lige lavet den flotteste livevideo vi har set i virkelig lang tid

Coco O. har lige lavet den flotteste livevideo vi har set i virkelig lang tid
Coco O optræder med 'It's A Process'. (Foto: Screenshot/Youtube)

I løbet af coronakarantænen har vi fået så mange onlineoptrædener og hjemmekoncerter, at man næsten er gået hen og blevet lidt mæt. Men selv hvis du føler sig overbespist af koncertvideoer, så fortjener denne nye liveoptræden af Coco O. altså en chance.

Den er simpelthen en sublimt gennemført serie af scener, hvor den danske sanger opfører forskellige sange fra soloalbummet ‘It’s A Process’.

Klippet er sammenlagt næsten tyve minutter langt, og der er gæsteoptrædener af Mø, Cæcilie Trier, August Rosenbaum og Jeuru.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg havde en idé om at bruge ét af de mange rum, der stod tomme i København efter nedlukningen, og derfor lavede vi videoen på teatret Sort/Hvid«, udtaler Coco O. om videoen via en pressemeddelelse.

»Jeg ønskede at lave noget teatralsk, så man får en visuel oplevelse, der understøtter lyden, og det dannede teatret de perfekte rammer for. Samtidig var det en del af dogmet, at sangene skulle indspilles live og i one-take – så man kan mærke, at der er noget på spil«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af