Kanye West har lige tvunget en af verdens største virksomheder til at trække Yeezy-efterligning tilbage

Kanye West har lige tvunget en af verdens største virksomheder til at trække Yeezy-efterligning tilbage
Kanye West. (Foto: Brad Barket/Getty Images)

Det kan godt være, Kanye Wests musikalske karriere og offentlige omdømme er krakeleret en smule de seneste år. Men hans forretningsimperium vokser og vokser.

Senest har den excentriske musiker og milliardær faktisk vundet en kamp mod et af verdens største selskaber: Nemlig selveste Walmart, der er verdens største virksomhed baseret på indtægter.

I sidste uge sagsøgte Kanye West og hans selskab Yeezy således den amerikanske supermarkedsgigant for at sælge kopisko på deres website.

Det har Walmart nu reageret på ved at trække skoene – en efterligning af Yeezys Foam Runner-model – tilbage. Så det må vel gælde som en sejr for Team Kanye.

Dette er i øvrigt ikke første gang, at Yeezy og Walmart tørner sammen. Tidligere i år anklagede Walmart således rapperens brand for at have efterlignet supermarkedskædens logo.

Der er altså godt gang i krigen mellem de to virksomheder. Selv om Kanye ikke rigtig er så aktiv som rapper længere, kan han tydeligvis stadig finde ud af at starte en god gammeldags beef.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af