Mø »døde«, da hun fik en kompliment af Rihanna: »Det var det mest syrede øjeblik i mit fucking liv«

Mø »døde«, da hun fik en kompliment af Rihanna: »Det var det mest syrede øjeblik i mit fucking liv«
Mø. (Foto: PR)

I første afsnit af The Voices podcast ‘Dronnning’ – hvor kvindelige kunstnere fortæller om deres oplevelser i musikbranchen – var der besøg af Jada, der blandt andet talte højt om #MeToo og sexisme.

Siden har Coco O. gæstet podcasten, og i det nye og tredje afsnit taler vært Julie Rahbek med single-aktuelle . Den samtale har både alvorlige og vigtige snakke om tilværelsen som kvindelig musiker, men også interessante personlige anekdoter.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Som når Mø fortæller, at hun især får energi af at dyrke orienteringsløb (»du får et kort, og så løber du rundt i en skov og finder poster!«), og at hun har hængt ud med både Justin Bieber og Rihanna. Sidstnævnte gav endda den danske popstjerne en skelsættende kompliment til en festival.

»Så sagde hun: ‘Girl, you’re sick’. Og så døde jeg«, fortæller Mø med et grin. »Det var det mest syrede øjeblik i mit fucking liv. Jeg kan slet ikke forstå, at det er sket«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af