Taylor Swift annoncerer, hvilket gammelt album hun genindspiller som det næste – med masser af hidtil uudgivne sange

Taylor Swift annoncerer, hvilket gammelt album hun genindspiller som det næste – med masser af hidtil uudgivne sange
Taylor Swift. (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Taylor Swift gør alvor af sin plan om at genindspille sit bagkatalog, der over de seneste år er blevet opkøbt af popstjernens nemesis, Scooter Baun.

Tidligere på året kom genindspilningen af ‘Fearless’-albummet fra 2008, og nu har Swift udpeget, hvilket gammelt album der står for tur i genindspilningsmaskinen.

På Twitter skriver hun, at det bliver ‘Red’ fra 2012, som tages under kærlig og loyal behandling. Og for første gang nogensinde vil fans få mulighed for at høre alle 30 (!) numre, som oprindeligt skulle have været udgivet på albummet.

»Musikalsk og tekstligt mindede ‘Red’ om en person, der havde fået knust sit hjerte. Det var all over the place, en fragmenteret mosaik af følelser, der på en eller anden måde passede sammen i sidste ende«, skriver Swift blandt andet om det ni år gamle album.

Scooter Braun har allerede videresolgt rettighederne til Swifts bagkatalog for et astronomisk beløb – og pure nægtet at lade musikeren selv købe sangene. Derfor står Swift stadig fast på sin plan om at devaluere de gamle optagelser så meget som muligt.

‘Red (Taylor’s version)’ er sat til at udkomme 19. november.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af