Kanye West bekræfter ny udgivelsesdato for længe ventet ‘Donda’-album

Kanye West bekræfter ny udgivelsesdato for længe ventet ‘Donda’-album
Kanye West.

‘Donda’ er efterhånden et af de mest ventede album i Kanye Wests karriere. Rapperen har forsøgt at udgive pladen hele to gange over det sidste år, men har hver gang trukket stikket i sidste øjeblik.

Nu skulle en ny udgivelsesdato imidlertid være i sigte: På Instagram skriver West, at ‘Donda’ lander 5. august.

Om han kan holde sit løfte, må tiden vise. Da West holdt lytterfest for et par uger siden, var han stadig i gang med at indspille sidste øjebliks-vokal, mens der angiveligt også manglede finjusteringer i mixet.

Sikkert er det, at West har forberedt en overdådig række af gæster, der medvirker på det nye udspil. Efter flere års uvenskab vender Jay-Z tilbage til folden, mens folk som Travis Scott, Pusha T, Lil Baby, Pop Smoke, Baby Keem og Lil Durk også medvirker på albummet.

Mens vi venter på ‘Donda’, har West slået sig ned på Mercedes-Benz Stadium i Atlanta, hvor han har fjernet alle distraktioner ved at lade sig indlogere i det mest spartanske værelse længe. Huslejen lyder dog angiveligt på op mod én million dollars, hvilket ifølge Pigeons & Planes gør værelset til verdens dyreste målt på kvadratmeterpris.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af