Nej, Kanye West udgav ikke nyt album fredag – augustdato i spil

Nej, Kanye West udgav ikke nyt album fredag – augustdato i spil
Kanye West i 2015. (Foto: Kevork Djansezian/Getty Images)

Fans og følgere af Kanye West går nok rundt med en følelse af deja-vu i disse dage. For scenariet fra juli 2020 synes at gentage sig.

Her var forventningen, at rapperen ville udgive sit tiende album, med stadigt skiftende titler, i løbet af sommermåneden. Det skete som bekendt ikke, og i stedet for at realisere udgivelsen brugte Kanye West det følgende år på blandt andet en halvhjertet præsidentvalgkampagne, en skilsmisse og sin modeforretning med Yeezy.

Vi skulle helt frem til sidste søndag her i juli 2021, før West igen begyndte at varme op til en albumudgivelse. Denne gang ligefrem med en officiel annoncering i en Beats-reklame og en storstilet premiere i samarbejde med Apple Music.

Men nej, ‘Donda’ landede ikke i går, og nu lyder det i et tweet fra internetkendis Justin Laboy – som sidste weekend var med til at sætte skred i ugens påståede albumlancering – at udgivelsen er rykket til august.

»Han ønsker at give sine fans det bedst mulige produkt uden at forhaste noget som helst. Han elsker jer alle af hele sit hjerte,« skriver Laboy.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af