Playliste: 50 stærke sange fra 2021 viser, hvor fantastisk den danske musikscene er

Vi har samlet en stor bunke sange fra det forgangne halvår, der viser den danske musikscene i al sin herlige alsidighed.
Playliste: 50 stærke sange fra 2021 viser, hvor fantastisk den danske musikscene er
Barselona og Artigeardit. (Foto: Edi Cliff)

2021 har (ligesom 2020) været et mærkeligt musikår.

Den internationale musikbranche virker stadig til at holde igen, indtil coronaen er mere eller mindre forvist fra Jordens overflade. Og mens det her halvår har budt på masser af kvalitet og gode album, så føles det også som om, at alle de største stjerner ligger på lur – klar til at gøre anden halvdel af 2021 til en regulær fest med det ene blockbuster-album efter det andet.

Ovenstående scenarie har dog ikke været gældende i Danmark.

2021 har været spækket med dansk musik: Bredt og smalt på tværs af alle genrer. Der er udkommet meget god musik, at vi har udvidet vores normalt lidt kortere halvårslister til i år at rangere 15 danske album og 20 danske sange.

Men det føles stadig som om, der er mere dansk musik fra 2021, der fortjener opmærksomhed. Derfor har vi lavet denne her playliste, der samler 50 af de bedste danske sange fra det forgangne halvår. Her er (selvfølgelig) de 20 fra halvårslisten, men med 30 ekstra smækket oveni.

Sæt playlisten på og nyd, hvor fantastisk den danske musikscene er lige nu.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af