Se Lorde spille ‘Solar Power’ på toppen af en bygning i New York i en sky af bobler

Se Lorde spille ‘Solar Power’ på toppen af en bygning i New York i en sky af bobler
Lorde spiller 'Solar Power' hos Stephen Colbert. (Foto: Screenshot/YouTube)

‘Solar Power’ er en svævende, sommerlig sang, der føles om om, den er skabt til at blive spillet på toppen af en høj bygning i en sky af bobler. Så det var præcis det, Lorde gjorde, da hun gæstede ‘The Late Show With Stephen Colbert’.

I livevideoen slentrer den New Zealandske popstjerne rundt på taget af bygningen, hvor talkshowet bliver indspillet, og får det til at ligne det mest naturlige i verden.

Hun har det karakteristiske sommergule outfit fra sangens musikvideo på, og ender med at blive omsluttet af en hvirvelstrøm af sæbebobler.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det ser pænt dejligt ud det hele. Og hvis man skal tro Lorde skulle den sommerlige stemning fortsætte på et kommende album, der også hedder ‘Solar Power’.

»Jeg vil gerne have, at det her album bliver din sommerfølgesvend, som du spiller på vej til stranden. Det der bliver siddende på din hud som en tan, når månederne bliver koldere igen«, har hun således udtalt tidligere i år.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af