Top Tracks: Hør ugens syv bedste nye sange – Justin Vernon-duo er tilbage, Taylor Swift hjælper til

Vi præsenterer sæsonens sidste Top Tracks. Men bare rolig – listen vender tilbage i august efter en lille sommerferie.
Top Tracks: Hør ugens syv bedste nye sange – Justin Vernon-duo er tilbage, Taylor Swift hjælper til
Justin Vernon og Aaron Dessner er Big Red Machine. (Foto: Graham Tolbert)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Big Red Machine feat. Taylor Swift ‘Renegade’

Aaron Dessner fra The National og Justin Vernon fra Bon Iver har hjulpet til på Taylor Swifts to seneste album. Nu gengælder hun tjenesten på denne sang fra duoens kommende album, der bliver deres andet under navnet Big Red Machine. Albummet hedder ‘How Long Do You Think It’s Gonna Last?’, det udkommer 27. oktober, og indie-Taylor får som forventet denne single til at gå rent ind.

2. Ham fra Syd feat. Omar ‘Carter’

Den aarhusianske drill-rapper Ham fra Syd er på vej med efterfølgeren til debutalbummet ‘KTK’ fra tidligere i år. Det bliver efter sigende en feature-spækket udgivelse, og når der bliver varmet op til den med et så tungt, hårdført nummer som den Omar-gæstede førstesingle ‘Carter’, så er der jo god grund til at glæde sig.

Hør sangen via Spotify HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Ydegirl ‘Zodiac’

Danske Ydegirls sårbare og dybt personlige blanding af folkemusik og r’n’b er til at blive helt forgabt i, og sjældent har den haft så unik, særpræget en lyd som på det nye nummer ‘Zodiac’, der har lidt af en marchlyd i visse momenter – hvorfor en optræden fra Helsingørs Pigegarde i videoen da også giver god mening.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Shygirl feat. Slowthai ‘BDE’

‘BDE’ er en forkortelse for ‘Big Dick Energy’, og den nye sang fra den industrielle hiphop-avantgardist Shygirl oser da også af lige præcis dét. Tilsæt et rowdy Slowthai-vers, og vi får en kolossalt voldsom, liderlig sang, der rusker lytteren godt og grundigt rundt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Tyler, the Creator ‘Wilshire’

Tyler, the Creators løsslupne mixtape-energi på albummet ‘Call Me If You Get Lost’ er totalt uimodståelig. Rapperen excellerer dog stadig i sit følsomme hjørne, og trekantsdramaet på storytelling-tracket ‘Wilshire’ er intet mindre end eminent fortalt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Magdalena Bay ‘Chaeri’

‘Chaeri’ er et pulserende dancepop-ydre med et følsomt hjerte. Det er en af den slags dansegulvsbaskere, en kunstner som Robyn gang på gang har vist sig at være mester i. Vi håber på mere af den slags, når duoen Magdalena Bay albumdebuterer med ‘Mercurial World’ 8. oktober.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Yola ‘Starlight’

Countrysangeren Yola er på vej med sit andet album, der har fået titlen ‘Stand for Myself’. Det udkommer 30. juli, og med sange som den majestætiske ‘Starlight’ på tracklisten er der afgjort noget at se frem til.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af