Billie Eilish’ bror Finneas annoncerer debutalbum – se musikvideoen til den følsomme førstesingle

Billie Eilish’ bror Finneas annoncerer debutalbum – se musikvideoen til den følsomme førstesingle
Finneas. (Foto: Teren Mabry)

Finneas er bedst kendt som sin lillesøster Billie Eilish’ faste producer og med-sangskriver, hvilket sidste år blandt andet gjorde ham fortjent til en Grammy-sejr i kategorien Årets Producer. Ved siden af projekterne med superstjernesøsteren samt folk som Justin Bieber, Kid Cudi og Selena Gomez udgiver han imidlertid også musik i eget navn.

Efter sidste års ep ‘Blood Harmony’ og Billie Eilish’ netop udgivne andet album ‘Happier Than Ever’ er tiden nu kommet til Finneas’ debutalbum. Den 24-årige sangskriver har fra sin Instagram-profil lige annonceret det nye album, der bærer titlen ‘Optimist’ og udkommer 15. oktober.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I den forbindelse har han også delt den førstesingle ‘A Concert Six Months From Now’. Den følsomme sang starter ud med en klassisk, akustisk singer-songwriter-lyd, men stiger løbende i intensitet, som elguitar og trommer støder til. Den dertilhørende musikvideo, som er optaget i mennesketomme Hollywood Bowl, kan ses herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af