Billie Eilish er blevet kåret til den moderne popstjerne med det største ordforråd

Billie Eilish er blevet kåret til den moderne popstjerne med det største ordforråd
Billie Eilish. (Foto: PR)

Billie Eilish er blevet udråbt til lidt af hvert: Popstjerne, generationsstemme, modeikon og så videre. Nu kan hun tilføje endnu en titel til listen. Hun er nemlig blevet kåret til at være den nuværende popstjerne med det største ordforråd.

Sitet Wordtips har således undersøgt en række af nutidens største stjerner for at se, hvem der bruger flest forskellige ord i deres tekster. Og her når den 19-årige popsanger altså op på hele 169 unikke ord per 1.000. Hvilket er nok til en førsteplads.

De andre podiepladser indtages af Harry Styles og Lizzo, der benytter sig af henholdsvis 159 og 153 forskellige ord per tusind ytrede.

I den anden ende af spektret – altså i bunden af ordforrådscharten – finder du folk som Carly Rae Jepsen og r’n’b-sangeren Trey Songz, der kun når op på henholdsvis 69 og 66.

Wordtips har også set på stjernerne fra forrige generationer, og her er der en række kunstnere, der giver selv Eilish baghjul. Som for eksempel Patti Smith, der simpelthen bruger 217 unikke ord for hver 1000.

Slå den, Billie, Harry og Lizzo!

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af