Kendrick Lamar giver albumupdate med kryptisk notat – og tager afsked med TDE

Kendrick Lamar giver albumupdate med kryptisk notat – og tager afsked med TDE
Kendrick Lamar. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Vi har i dén grad sat vores lid til, at Kendrick Lamar i år skulle sparke liv i den corona-paralyserede internationale hiphopscene. Og nu er Compton-rapperen rent faktisk stemplet ind med noget, der ligner en albumupdate.

Kendrick Lamar har delt et link til et yderst minimalistisk website, hvor man ved at trykke på en folder med titlen ‘nu thoughts’ kan læse et notat fra verdensstjernen. Her skriver han blandt andet, at han er i færd med at producere sit næste album – og at det bliver det sidste af slagsen hos Top Dawg Entertainment.

Det temmelig abstrakte notat, der er signeret ‘oklama’, rummer ingen albumtitel eller udgivelsesdato og indikerer, at Kendrick Lamar stadig er undervejs i den kreative proces. Men ikke desto mindre skaber det fornyet håb om, at opfølgeren til 2017’s eminente ‘Damn’ vil lande her i 2021.

Direktøren hos TDE, Anthony ‘Top Dawg’ Tiffith, har på Instagram udtrykt støtte til Kendrick Lamar og rapperens exit fra sit mangeårige label. Læs hele Kendrick Lamars notat nedenfor.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I spend most of my days with fleeting thoughts. Writing. Listening. And collecting old Beach cruisers. The morning rides keep me on a hill of silence.

I go months without a phone.

Love, loss, and grief have disturbed my comfort zone, but the glimmers of God speak through my music and family.

While the world around me evolves, I reflect on what matters the most. The life in which my words will land next.

As I produce my final TDE album, I feel joy to have been a part of such a cultural imprint after 17 years. The Struggles. The Success. And most importantly, the Brotherhood. May the Most High continue to use Top Dawg as a vessel for candid creators. As I continue to pursue my life’s calling.

There’s beauty in completion. And always faith in the unknown.

Thank you for keeping me in your thoughts. I’ve prayed for you all.

See you soon enough.

-oklama

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af