Kidd har lavet sin egen ‘Buongiorno’-naturvin

Kidd har lavet sin egen ‘Buongiorno’-naturvin
Kidd. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)

Jay-Z har sin egen champagne. Puff Daddy har et vodkabrand. Og nu har Kidd fået sin egen naturvin.

Jep, den københavnske rapper har netop annonceret, at han er med til at udgive en vin, der er opkaldt efter storhittet ‘Buongiorno’. Det sker i samarbejde med naturvinbutikken VinSuperNaturel.

Butikken har desuden delt et klip af Kidd på Instagram, hvor han giver en lille salgstale for ‘Buongiorno’. Altså vinen.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Smagen er mere eller mindre alt det, der er godt ved vin«, siger han på engelsk (med tyk skotsk accent). »Den skal være kold. Og så drikker du den hurtigt. Men med passion«.

‘Buongiorno’-druen kan købes fra i morgen, fredag den 13. august, og Kidd lover, at han selv langer flasken over disken fra 17-19. Antageligvis i VinSuperNaturals lokaler på Gammel Kongevej i København.

Kidd har dog ikke udelukkende fokus på vin denne weekend. Han spiller også på den nystartede ØreSound-festival på lørdag sammen med resten af Cheff Records.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af