To artister er pænt sure på Kanye West efter udgivelsen af ‘Donda’

To artister er pænt sure på Kanye West efter udgivelsen af ‘Donda’
Chris Brown. (Foto: Bryan Steffy/Getty Images for Drai's Beachclub-Nightclub)

De fleste er nok glade for, at Kanye Wests tiende album ‘Donda’ langt om længe er udkommet. Det er jo trods alt et værk, vi har ventet på i virkelig lang tid, og som man næsten troede aldrig ville se dagens lys.

Det er dog ikke alle, der er i festhumør efter søndagsudgivelsen af ‘Donda’. Soulja Boy er for eksempel pænt irriteret over, at et vers, han åbenbart har sendt til Kanye, ikke er endt på albummet.

Rapperen skulle åbenbart have været med på sangen ‘Remote Control’ – men på den endelige udgave af nummeret er det i stedet Young Thug, der gæster.

Soulja Boy har nu delt screenshots af en sms-korrespondance med Kanye, som kalder Soulja Boy for et »geni«.

Derudover har den sårede rapper skrevet: »Jeg ved ikke, hvordan jeg skal have det med, at Kanye sendte mig ‘Remote Control’, men nu kan jeg ikke høre mit vers på den«.

Selv blandt de kunstnere, der rent faktisk er med på ‘Donda’, er der dog utilfredshed.

Chris Brown, der optræder på ‘New Again’, har postet at Kanye er en »luder« på Instagram. Det opslag er siden slettet – i stedet har sangeren siden skrevet »nej, han er bare skør«. Hvilket er pænt kryptisk formuleret.

De to artister er desuden ikke de eneste, der er vrede over udgivelsen af ‘Donda’. Kanye selv er også sur. Nemlig på sit eget pladselskab, som han mener har udgivet albummet uden hans tilladelse.

Drama hele vejen rundt, med andre ord – ligesom vi kender det fra Kanye.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af