Billie Eilish begyndte at græde, da hun genså sin dokumentar: »Det er ikke sjovt lige nu«

Billie Eilish begyndte at græde, da hun genså sin dokumentar: »Det er ikke sjovt lige nu«
Billie Eilish. (Foto: PR)

Popstjernelivet er ikke spækket med barmhjertighed. Det ene øjeblik kan du sidde på dit soveværelse og skrive sange i fred og ro, det næste er du blevet en superstjerne, der ikke kan gøre så meget som at hente en kop kaffe uden at have 100 paparazzi-fotografer i hælene.

Billie Eilish er kroneksemplet på den overgang, og i et nyt interview med Drew Barrymore fortæller den 19-årige popstjerne, hvordan det nye liv bestemt ikke kun bringer positive ting med sig.

»Jeg har altid været meget viljestærk og ærlig, hvilket både er en velsignelse og en forbandelse, men det sjove er, at jo ældre jeg er blevet, jo mindre selvsikker er jeg blevet«, siger Eilish, som fortæller, at hun blev hårdt ramt, da hun for nylig genså dokumentaren ‘Billie Eilish: The World’s a Little Blurry’.

»Jeg genså dokumentaren for et par uger siden. Og det fik mig til at græde, fordi jeg kom til at tænke på, hvor fri og åbentsindet jeg var. Det flår medierne bare fra dig. Det er ikke sjovt lige nu«, siger Eilish.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Det ene øjeblik var jeg en fan, det næste blev jeg pludselig set på som noget, der var højere oppe«, reflekterer popstjernen om det skifte i hendes liv, der skete allerede, da hun som 14-årig udsendte singlen ‘Ocean Eyes’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af