Billie Eilish mistede 100.000 følgere på grund af billede: »Folk er bange for store bryster«

Billie Eilish mistede 100.000 følgere på grund af billede: »Folk er bange for store bryster«
Billie Eilish. (Foto: PR)

Op til udgivelsen af sit andet studiealbum ‘Happier than Ever‘ har Billie Eilish for alvor lagt sin stil om.

I foråret farvede hun sit hår blond, og siden har hun udskiftet det karakteristiske løstsiddende tøj, hun bar i starten af karrieren, med lingeri og korset, som det blandt andet kunne ses i hendes ikoniske billedserie til magasinet Vogue.

Men i et nyt interview med Elle fortæller Eilish, at hendes fans har reageret på ret forskellig vis over det nye look. Hun fremhæver blandt andet, at hun mistede over 100.000 følgere på Instagram, da hun delte et selfie af sig selv i korset med tydelig kavalergang.

»Folk er bange for store bryster«, lyder det fra popstjernen.

Billie Eilish. (Foto: Instagram)

Hun fortæller desuden om, hvordan det er konstant at blive vurderet på sit udseende og tøjvalg:

»Forleden besluttede jeg mig for at bære en tanktop. Det var ikke engang en provokerende top, men jeg ved, at folk kommer til at sige: ‘Hun klæder sig sexet og forsøger at komme med et statement’. Men jeg siger: ‘Nej, det gør jeg ikke. Det er 500 grader varmt, og jeg vil bare gerne have en tanktop på’«.

Ifølge Eilish er stilskiftet ikke et stort statement, men snarere en ny æstetik til at akkompagnere hendes nye musik.

»Jeg havde ikke noget mål om, at dette ville få alle til at tænke anderledes om mig. Jeg har haft hår i forskellige farver og stemninger til alt, hvad jeg nogensinde har gjort. Jeg ville have, at dette album skulle have sin egen stil«.

Eilish har tidligere fortalt, hvordan hun mistede 100.000 følgere, da hun delte tegninger af nøgne kvindekroppe på Instagram.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af