Drake afslører ‘Certified Lover Boy’-gæster med en række mystiske skilte rundt omkring i USA

Drake afslører ‘Certified Lover Boy’-gæster med en række mystiske skilte rundt omkring i USA
Drake. (Foto: PR)

I morgen lander Drakes nye album ‘Certified Lover Boy’, og PR-kampagnen kører for fuldt sving.

Forleden løftede rapperen sløret for et meget mærkværdigt potentielt cover, og nu har han annonceret nogle af gæsterne på albummet på en ret speciel måde.

Drake har således opstillet en række store skilte rundt omkring i USA med til dels kryptiske beskeder.

I Houston er der et skilt, hvor der står, at byens »hometown hero« er med på ‘CLB’, mens en skærm i New York afslører, at »the GOAT« (altså The Greatest of All Time) optræder på albummet.

Det vil altså sandsynligvis sige Travis Scott og Jay-Z – men Houston-skiltet kunne jo også hentyde til eksempelvis Beyoncé eller Megan Thee Stallion. Det hele er endnu en smule mystisk.

Andre af skiltene er dog helt lige til. I Chicago annonceres der for eksempel helt enkelt, at Lil Durk er med på albummet, mens et skilt i Atlanta melder ud, at 21 Savage, Future, Lil Baby og Young Thug kommer til at gæste.

Hvilket giver meget god mening: De har alle samarbejdet med Drake før.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Alt i alt har Drake-fans på internettet regnet sig frem til, at følgende gæsteliste er sandsynlig: Jay-Z, Lil Baby, 21 Savage, Young Thug, Future, Lil Durk, Giveon, Ty Dolla Sign, Yebba og Projekt Pat.

Fredag morgen ved vi, om det er rigtigt – og om der måske er endnu flere gæster.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af