Så er det officielt: Nyt Drake-album fredag

Så er det officielt: Nyt Drake-album fredag
Drake. (Foto: PR)

Efter mange måneders tørke på hiphopfronten er genrens helt store giganter virkelig begyndt at røre på sig. Søndag fik vi langt om længe Kanye Wests ‘Donda’, og Kendrick Lamar har også annonceret, at et nyt album er på vej snart.

Og nu har Drake såmænd også bekræftet, at hans ‘Certified Lover Boy’ er ude allerede nu på fredag 3. september. Rygterne havde svirret om dén dato, men nu er det altså officielt.

Rapperen har desuden postet et muligt cover på sin Instagram, der viser en masse gravide emojis. Det er ikke just noget, man ville kalde et klassisk albumcover.

Men det var jo også lidt uventet, da Drake pludselig begyndte at have en frisure med et hjerte klippet ind i håret. Rapperen er måske bare lidt uforudsigelig for tiden.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tiden vil vise, om emoji-artworket er det officielle cover. Indtil videre ved vi i det hele taget meget lidt om ‘Certified Lover Boy’.

‘Laugh Now, Cry Later’ med Lil Durk blev for et år siden udgivet som førstesingle fra albummet, men om den stadig er en del af tracklisten er svært at spå om.

Det bliver spændende at se, hvad vi får serveret fredag.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af