Et af Node og Gillis største hits blev lavet, mens de var sanseløst berusede

Et af Node og Gillis største hits blev lavet, mens de var sanseløst berusede
Node. (Foto: PR)

Nogle gange skal man åbenbart have lidt alkohol i blodet, før inspirationen for alvor rammer. Eller meget, hvis man hedder Node eller Gilli. Sådan lyder det i hvert fald, når Node fortæller om tilblivelsen af storhittet ‘Oui’ i P3-programmet ‘Splittet til atomer’.

Her fortæller rapperen om en særdeles festlig tur til Ibiza sammen med blandt andre Sivas og producerne Reza og Nicki Pooyandeh, hvor han indspillede sangens omkvæd under en gedigen brandert til en privatfest i en gigantisk luksusvilla.

»Jeg står og synger inde i studiet, mens jeg spilder min drink«, fortæller Node. Hvorefter Sivas og produceren Nicki Pooyandeh insisterer på, han indspiller hooket, der senere blev til storhittet ‘Oui’. »Jeg var væk, bro. Jeg var sendt afsted«, indrømmer rapperen i P3-programmet.

Faktisk var Node så fuld, at han endte med at blive smidt ud af studiet: »Jeg bliver for stiv, så jeg bliver smidt ud af rummet. Så kommer jeg ind i rummet efter en halv time, så er der kraftedeme en brasiliansk dulle, der er i gang med at snakke brasiliansk på nummeret!«

Dén kaotiske nat førte til tilblivelsen af ‘Oui’, men Gillis vers blev først tilføjet lang tid senere tilbage i København. Men han var faktisk også sanseløst fuld, da han indspillede sit vers, fortæller Node.

»Jeg kunne bare se på Kian (Gilli, red.), at han bare ventede på, at de der Breezers bare ramte«, siger rapperen. »Den dag ramte han også det punkt, jeg ramte. Han var så stiv. Hvis du lytter i baggrunden på introen … hans stemme knækker også, fordi han var sendt afsted«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af