Kanye West snakker Trump, Elon Musk, cancel culture og meget (meget!) mere i nyt timelangt interview

Kanye West snakker Trump, Elon Musk, cancel culture og meget (meget!) mere i nyt timelangt interview
Kanye West i podcasten 'Drink Champs'. (Foto: Screenshot/YouTube)

I sidste uge udgav podcasten Drink Champs et over to timer langt interview med Kanye West på YouTube, der var fyldt med mindeværdige citater, hvilket blandt andet har fået folk som Big Sean og Jay-Z til at reagere.

Rapperen fik blandt andet svinet Big Sean og Just Blaze til og fortalte også, at han engang lavede en gruppechat med Jay-Z, Drake, Travis Scott og ekskonen Kim Kardashian, hvor han erklærede, at han havde flere penge end dem alle til sammen.

Men nu viser det sig, at der er meget mere Kanye at hente. Drink Champs har således netop udgivet anden del af interviewet. Og den nye video er simpelthen en time og 17 minutter lang.

Jep, det næsten to en halv time lange interview har fået en part to på tæt på halvanden time. Kanye West er god til at snakke, må man sige.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den nye video er ikke helt lige så sprængfarlig som den første, men der er stadig masser af guldkorn at hente. Kanye får for eksempel sammenlignet sig selv med alle fra Vladimir Putin til Buffalo Bill og fortsætter sin kampagne for at få løsladt bandebossen Larry Hoover.

Kanye afslører også, at han egentlig aldrig har været særlig vild med backpack-rap (»jeg lyttede til Cash Money!)«, og at han ikke kan lide Talib Kweli overhovedet.

Derudover får den kontroversielle kunstner talt om alt fra cancel culture til en plan om at bo hos Elon Musk i en uge. »Jeg har brug for flere rige venner«, griner værten Noreaga og spørger: »Hvor bor Elon? På Mars?«

I den mere politiske ende får Kanye også kritiseret demokraterne (»stop med at slikke røv på demokrater, når de ikke gør noget for os!«) og rost Trump, som han kalder »vores yndlings hvide person«. Derudover erklærer rapperen endnu en gang, at han er abortmodstander.

Masser af kontroversielle udtalelser fra Kanye – som sædvanligt.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af