Kanye West vil gerne være venner med Drake igen – tilbyder at holde fælles koncert

Kanye West vil gerne være venner med Drake igen – tilbyder at holde fælles koncert
Kanye West og Drake. (Foto: Roy Rochlin/Getty Images / PR)

Først var Kanye og Drake venner. Så blev de fjender. Så venner igen. Og sådan har det forsat i årevis.

I 2021 har de to rapstjerner mestendels været på krigsstien, hvilket kulminerede i deciderede disses, da deres respektive album udkom næsten oven i hinanden i august. Men nu ser det ud til, at Kanye vil være gode venner igen.

Kanye, der senest ændrede navn til Ye, har således rakt en hånd ud til Drake i en ny Instagram-video, der (mærkeligt nok) oprindeligt blev postet af J Prince, som er en berygtet pladeselskabschef fra Houston, der også har tætte bånd til Drake. Videoen er senere kommet op på Kanyes egen Instagram.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Både jeg og Drake har angrebet hinanden, men nu er det tid til at lægge det til hvile. Jeg beder Drake om at møde mig på scenen den 7. december som en speciel gæst for at dele årets to største album sammen live i Los Angeles«, lyder det i videoen.

Ifølge Kanye West skulle koncerten være en del af en kampagne for at få løsladt bandebossen Larry Hoover.

Udmeldingen kommer kun få dage efter et kontroversielt interview, hvor Kanye ellers så ud til at ville genantænde beefen med Drake og samtidig provokerede en lang række andre rappere.

Nu ser det dog ud til, at Kanye igen er i mere fredeligt humør. Det bliver spændende at se, om Drake tager imod håndsrækningen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af