Se udklædt Harry Styles synge ‘Toxic’ og ‘Over the Rainbow’ til Halloween-shows i New York

Se udklædt Harry Styles synge ‘Toxic’ og ‘Over the Rainbow’ til Halloween-shows i New York
Harry Styles i Madison Square Garden. (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

31. oktober var det som bekendt Halloween. Det fejrede Harry Styles ved at spille to Halloween-shows (eller ‘Harryween’-shows, som han selv kalder dem) i Madison Square Garden i New York.

De to shows bød på opfindsomme Halloween-kostumer fra Styles – 30. oktober klædte han sig ud som Dorothy fra ‘The Wizard of Oz’, og til det efterfølgende show dagen efter var han iklædt en stor, hvid klovnedragt.

Til begge shows kastede han sig over at spille covers. Da han var klædt ud som Dorothy, valgte han ganske oplagt at spille Judy Garlands udødelige klassiker ‘Over the Rainbow’ fra 1939-filmatiseringen af ‘The Wizard of Oz’. En fan har filmet det og lagt det op på YouTube – og Styles viser her, hvilket vokal-powerhouse han er.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er noget sværere at koble klovnekostumet sammen med Styles’ valg af cover 31. oktober. Denne anden aften spillede han nemlig Britney Spears-klassikeren ‘Toxic’ direkte i forlængelse af sit eget uudgivne nummer ‘Medicine’.

‘Toxic’ byder op til godt med dramatisk dansen på scenen og interaktion med et syngende publikum, og Styles viser under sin optræden, at han om nogen behersker sit publikum.

‘Toxic’ starter godt og vel tre minutter inde i nedenstående video – men vi anbefaler også at se Styles spille ‘Medicine’ i starten, da de to sange ligger i overraskende god stemningsmæssig forlængelse af hinanden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af