Tessa angriber Thomas Blachman i ny freestyle-video: »Hvis jeg kneppede dig, ville du få hjertestop«

Tessa angriber Thomas Blachman i ny freestyle-video: »Hvis jeg kneppede dig, ville du få hjertestop«
Tessa til Zulu Awards. (Foto: Screenshot)

Før Tessa nogensinde var en rapstjerne, der optrådte på store scener og hev priser hjem til højre og venstre, var hun kendt for sine freestyle-videoer, som hun blandt andet lagde op på Instagram. Her var der knap så mange omkvæd, men til gengæld masser af hurtige, hårde rappassager.

Den side af rapperen har vi ikke set så meget til på det seneste, men i dag har freestyle-Tessa i den grad meldt sig tilbage på banen.

Tessa har netop udgivet en lidt over et minut lang video, hvor hun bare rapper igennem. Og hvor hun, noget overraskende, disser Thomas Blachman på groveste vis.

‘X Factor’-dommeren bliver blandt andet kaldt for en »boomer« og en »grissebasse«, og så er der de her linjer: »Hvis jeg kneppede dig, ville du få hjertestop / tro mig, der skulle tages billeder / men der er ikke nok Viagra i verden til, at du kan komme i nærheden af at tilfredsstille mig«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvorfor denne modvilje mod Blachman, tænker du måske? Det skal man tilbage til sidste års Zulu Awards for at finde forklaringen på.

Her råbte Blachman blandt andet »kom og knald mig« til Tessa under en takketale og optrådte i det hele taget enormt upassende.

Efterfølgende udtalte TV 2’s kanalchef Dorthe Thirstrup til Ekstra Bladet, at Blachman havde undskyldt til Tessa. Dette er dog ikke sandt, hvis man skal tro rapperens nye freestyle.

»Læste at du har givet mig en undskyldning på EB og på BT / hvornår skete det, og hvem sendte du det til? Jeg har i hvert fald ikke set det«, lyder det her.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af