Kanye West holdt efter sigende ‘Donda 2’-lyttefest med Drake, Travis Scott, Future og Yung Lean

Kanye West holdt efter sigende ‘Donda 2’-lyttefest med Drake, Travis Scott, Future og Yung Lean
Kanye West. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Yeezy Season 3)

Kanye West lader til at gøre fremskridt med ‘Donda 2’, der er sat til at udkomme 22. februar.

I går afholdt Ye angiveligt en lyttefest i Hollywood, hvor blandt andre Travis Scott, Future, Drake, Baby Keem, Yung Lean og Kylie Jenner lagde vejen forbi. Det skriver TMZ og Page Six.

Der var ellers en del tvivl om, hvorvidt West ville kunne nå at levere et helt album, da han annoncerede ‘Donda 2’ for nogle uger siden. Vi taler trods alt om manden, der udskød det første ‘Donda’-album i flere år.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Men det lader altså til, at rapperen allerede nu har noget at vise frem. Vi ved, at Future er executive producer på albummet, hvilket ligner en slags krigserklæring mod Kim Kardashian.

West har desuden været i studiet med en broget skare af musikere i de seneste måneder, blandt andre Marilyn Manson, The Game, ASAP Rocky, Pusha T, Big Sean, Fivio Foreign og Hit-Boy. Og så rygtes Travis Scott også at medvirke på albummet.

Lige nu bruger West en del tid på sociale medier, hvor han gennemgår en meget offentlig og i stigende grad grim skilsmisse med Kim Kardashian.

Og apropos Kardashian har flere bemærket, at modellen Chaney Jones, der er blevet kaldt en Kim Kardashian-look-alike, også deltog ved lyttefesten med et outfit stærkt inspireret af Wests ekskone. Er det mon Kanyes måde at sende et signal til sin ekskone?

‘Donda 2’ er planlagt til at udkomme 22. februar. 16. februar er West aktuel i Netflix-dokumentarserien ‘Jeen-Yuhs’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af